Strele sudbine

Strele sudbine

Reditelj:Arthur Hiller

Uloge:Shelley Long, Bette Midler, Peter Coyote, Robert Prosky

Opis

Svi članovi porodice Vest su sitni lopovi i prevaranti. Kada glava porodice Volfgang Vest bude osuđen na četiti godine zatvora, njegova žena Čeril shvata da porodica mora da počne da živi pošteno. Ali mogu li Vestovi da žive onako kako je Čeril odlučila i da se drže dalje od kriminala?

Čeril je čvrsto rešila da njena deca ne smeju ići očevim stopama. Sin Džetro je ambiciozni budući pravnik s ponekom tajnom. Njegov brat blizanac Ven (identičan po svemu osim po pameti) jedini želi da ide očevim putem. Tu su i sestre, 18-godišnja Paskal, koja želi da bude Rejčel Hanter, i 15-godišnja Loreta, koja je zaljubljena u film i ucenjuje svog profesora, kao i deda Ted, koji možda ima Alchajmerovu bolest, a možda se samo pretvara da bi zavarao ljude.

Tu su i detektiv narednik Vejn Džad, noćna mora porodice Vest; bogata familija Hong iz Azije koja možda ima veze s kineskom mafijom Trijadom; Kerolajn Darting, Loretina zamenica na mestu direktora škole, koja ima vezu sa Džetrom još otkad je bio 15-godišnji gimnazijalac; Manter, Venov najbolji drug i partner u krađama, i Volf, koji nema nameru da prihvati ženin iznenadni napad poštenja.

Ovo je porodična drama o pogrešnoj vrsti ljudi koji pokušavaju da rade ispravno, a za to nisu ni dobro ni odmah nagrađeni. Hrabra i sveža drama, povremeno nepristojna, puna akcije, satirična, ali nikada daleko od stvarnosti.

<< nazad