TVPORTAL - TV PROGRAMNaslovi, glumci, sinopsisi, termini emitovanja, komentari, zanimljivosti i još puno, puno više...
Finale "Pesme Evrovizije 2012"
 
lupa

Istražitelji iz Majamija

(CSI: Miami)

  • kriminalistički
  • Reditelj: Entoni Ziker, En Donahju i Kerol Mendelson
  • Uloge
  •  
  • Dejvid Karuso, Tim Spidl, Adam Rodrigez, Kandi Aleksander, Emili Prokter, Džonatan Togo
 
Istražitelji iz MajamijaIstražitelji iz MajamijaIstražitelji iz MajamijaIstražitelji iz Majamija
 
Opis

Autori serije su producenti Džeri Brukenhajmer i autor Entoni Ziker, En Donahju i Kerol Mendelson - koji stoje i iza prethodna dva serijala o forenzičarima: "Mesto zločina: Las Vegas" i "Mesto zločina: Njujork".

Serija “Istražitelji iz Majamija” prati tim forenzičara iz Južne Floride koji koristi najnovija naučna otkrića i proverene policijske metode kako bi rešio brutalne zločine. Poručnik Horejšio Kejn vođa je tima, a njihova istraga se odvija u vrelom tropskom okruženju Majamija i raznovrsnom nasleđu američkog jugoistoka.

Tim Horejšija Kejna istražuje misteriozna i neuobičajena ubistva, ali i rešava zagonetke vezane za pljačke, silovanja, samoubistva, kao i za nasilje koje hara idiličnim okruženjem Majamija. Kejn je glavni kriminolog koji, s obzirom na to da je bio policajac u odredu za demontiranje bombi i te kako zna da se nosi sa napetim situacijama.

U njegovom timu nalaze se istražitelji, patolozi, balističari i laboratorijski tehničari koji sakupljaju dokaze i rešavaju zločine vođeni moralnom obavezom prema žrtvi. Rori Kohran je jedan od Kejnovih pomoćnika. On je mlad i obrazovan kriminolog koji se forenzikom bavi u čast svog srednjoškolskog druga koji je dve godine posle automobilske nesreće podlegao povredama. U timu je i Erik Delko, forenzičar specijalizovan za podvodne istrage. Aleks Vuds je patolog. Ona je obrazovana i poznata po tome što se obraća žrtvama. Balistički stručnjak u timu je Kali Dukesne, a najmlađi član tima je Rajan Vulf čiji se pristup istrazi razlikuje.

  • Ocena
 
 
Ocena9
 
 
 
24 Kitchen777Al JazeeraAlternativna TVAnimal PlanetAnimal Planet HDArenasport 1Arenasport 2Arenasport 3Arenasport 4ArtArte HDAtlasAXNB92B92 InfoBaby TVBalkanika Music TelevisionBBC EntertainmentBBC WorldBestBloombergBlue HustlerBNBN MusicBoomerangBrazzers TVCartoon NetworkCBS DramaCBS RealityChasse & PecheCinemaniaCinemaxCinemax 2CMCCNBCCNNCrime and InvestigationDaring TVDeluxe Lounge HDDeluxe MusicDiscoveryDiscovery HD ShowcaseDiscovery ScienceDiscovery WorldDisneyDisney JuniorDisney XDDM SatDorcelDugaEEurochannelEuronewsEurosportEurosport 1 HDEurosport 2Eurosport 2 HDExplorerExtreme Sport ChannelFashion OneFashion TVFashion TV HDFine Living NetworkFishing and HuntingFood NetworkFOXFox CrimeFox LifeFox MoviesFrance 24Happy TVHayatHBOHBO ComedyHistoryHRT 1HRT 2HustlerIDIQS LifeJim JamKanal 3Kanal DKCNKCN 2KCN 3 - Svet PlusKikaLandscape HDLov i RibolovLuxe TV HDMBCMetropolisMezzoMGMMini UltraMinimaxMKTVMontenaMTVMTV DanceMTV HitsMTV Live HDMTV RocksN24NAT Geo MusicNAT Geo WildNatGeo HDNational GeographicNatureNautical ChannelOBNPalma plusPinkPink 2Pink ActionPink FamilyPink FilmPink KidsPink MPink MoviePink MusicPlayboy TVPrva CGPrva srpska TVRai DueRai UnoRegionalna TVRTCGRTCG 1RTCG 2RTLRTR PlanetaRTRSRTS 1RTS 2RTS digitalRTS HDRTS SatRTV 1RTV 2Rusija 24Russia TodayRussia Today DocumentarySci FiSK 1SK 2SK 3SK GolfSKY NewsSky plusSLO 1SOSStudio BTCMThe History ChannelThe History Channel HDTLCTop ShopTravelTravel HDTV 1000TV BGDTV TelemarkTV VijestiTV5 MondeTVEUltraUniversal ChannelVH 1VH1 ClassicXXX XtremeZDF
 
Eigrice Eigrice